Építőipari termékeink
Építőipari termékeink

Termékválasztékunkban megtalálható minden olyan üveg, amely az épületek homlokzatának vagy éppen belső tereinek kialakításában szerepet kap.

Az eligazodást segíti a gazdag kínálatban az ebbe a kategóriába tartozó termékek csoportosítása a következő szempontok alapján: épületen vagy épületben betöltött szerepnek megfelelően kültéri és beltéri üvegek, funkciónak megfelelően szigetelő, napvédő és biztonsági üvegek.

Járműipari termékeink
Járműipari termékeink

Különböző gépjárművek oldalüvegei, hátsó szélvédői, ajtók, relációs üvegek, poggyásztartók. Az autóbuszok, villamosok, vonatok, munkagép fülkék nélkülözhetetlen és esztétikus elemei.
A felhasználási piac területén érvényes előírások, és szabványok követelményeinek megfelelő tanúsítványokkal. Napvédő, szigetelő funkcióval ellátva, fűthető kivitelben is.

Egyéb termékeink
Egyéb termékeink

A folyamatos beruházások, fejlesztések eredményeként kialakított géppark lehetőséget teremtett arra, hogy a jármű- és az építőipari terület mellett más iparágak számára is előállítsunk termékeket. Üzletpolitikánk egyik alapelve a több lábon állás. A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan bővül az olyan feldolgozott üvegek köre, amelyek immár nélkülözhetetlenné váltak az élet különböző területein.

Copyright 2018 - OROSházaGLAS