Széchenyi 2020

Egyéb ipari alkalmazások

Egyéb ipari alkalmazások
Az alapüveg gyártásának és a feldolgozási technológiának új korszakát éljük. A hagyományos technológiák és alkalmazások mellett kifejlődött az új generáció.

Korábban elképzelhetetlen szerepet tölt be az üveg az élet különböző területein. Köszönhető ez a folyamatos fejlesztéseknek, amelyek lehetővé tették, hogy akár különleges statikai vagy hőtechnikai követelményeknek is megfeleljen ez a csodálatos anyag. A különféle iparágak egyre szélesebb körben igénylik az üveget más anyagok helyett. Az alapfunkción túl ugyanis az üveg biztosítja azt az esztétikai élményt is, amely egyre inkább részévé válik a piac elvárásainak.

Antireflektív üveg

A tükröződésmentes üveg ideális termék minden olyan alkalmazáshoz, ahol a túlzott fényvisszaverődés problémát jelent.

Üzlet bejáratok, válaszfalak
Repülőterek, irányítótornyok
Stadionok
Kijelzők
Bemutatótermek
Járműüveg alkalmazások (kabinok, vezető melletti üvegek)

A tükröződésgátló üveg biztosítja a láthatóság maximalizálását, minimális fényvisszaveréssel.
Növeli a fényáteresztést és semlegesíti a normál üveg zöld színét, ami kristálytiszta megjelenést eredményez.

Az üvegen lévő speciális bevonat oldja meg a maximális áttetszőség és a legkisebb visszaverődés kombinációját.

Az antireflektív üveg 1% -nál kisebb tükröződést (a pontos szám az üveg konfigurációjától és / vagy vastagságától függ), valamint az üvegen keresztül történő vizuális élményt nyújtja, amely gyakorlatilag torzításmentes.

Optikai tulajdonságok: nagy fényáteresztés, semleges színhatás

Biztonsági funkciók: edzhető, laminálható, tehát biztonsági üvegként is alkalmazható.

Dielektrikumos tükör

A dielektrikumos tükör technológia bárhol használható, ahol televízió, kijelző, monitor vagy vetítővászon használatára van szükség.

Az alkalmazási igényhez igazodva két változatban érhető el.

Nagyobb tükröződés, kisebb fényáteresztés: lehetővé teszi a tükör mögé helyezett kijelző láthatóvá válását, amikor az be van kapcsolva. Ez ideális megoldás azoknak az alkalmazásoknak, ahol a tükör funkciója kulcsfontosságú szempont.

Kisebb tükröződés, nagyobb fényáteresztés: lehetővé teszi a tükör mögé helyezett kijelző láthatóvá válását, amikor az be van kapcsolva. Az optimális megoldás olyan alkalmazásokhoz, ahol a TV vagy a kijelző funkció a dizájn legfontosabb eleme.
A dielektrikumos tükör a tervezők számára lehetővé teszi a modern belső kialakítások és vizuális effektek létrehozását. Ez az üvegtermék edzhető, festhető, laminálható.

Ragasztott pontmegfogás

Új generációs megoldás kristálytiszta, pontmegfogással rögzített üveg homlokzatokhoz.
A legújabb technológiáknak köszönhetően az innovatív szerkezeti ragasztó segít a homlokzatok teljesítményének maximalizálásában.
Speciálisan, pontszerűen rögzített egy- vagy kettős üvegezésű homlokzatokhoz tervezve.
A rendszer rendelkezik a kihívásoknak való megfeleléshez szükséges funkciókkal.
Ultravékony, kristálytiszta film biztosítja a
Extrém dinamikus és statikus terhelhetőség
A kültéri alkalmazásra kifejlesztett rendszer új generációs rögzítési opciót kínál kristálytiszta külső üveg homlokzatokhoz.
Beltéri alkalmazáshoz és szerkezetekhez is létezik speciálisan kialakított szisztéma, beleértve a lépcsőket és a korlátokat is.
Mindkét termék lehetővé teszi a tervezők számára, hogy elkerüljék a klasszikus pontmegfogásos rendszereknél szükséges furatok alkalmazását, lehetővé téve ezzel az egységes, légies hatású üveghomlokzatok kialakítását.

Digitális megoldások

A szűkebb és tágabb értelemben vett közlekedés, tehát a járművek üzemeltetői vagy használói számos előnyét tapasztalhatják az üvegfeldolgozás és a digitális technológia sikeres ötvözetének. Az utastájékoztatást úgy az állomásokon, reptereken, mint a járműveken belül egyre inkább olyan felületeken oldják meg, ahol az online információ biztosítható. Az ablakszerkezetek üvegjei már nem csak a kilátást teszik lehetővé, hanem egyúttal információs felületként is az utasok tájékoztatását is szolgálják.
A digitális technológia más iparágakban is robbanásszerű fejlődést mutat, teret adva ezzel az üveg újabb és újabb alkalmazási módjainak.


Egyéb ipari alkalmazások
Képek száma: 18 db
Copyright 2018 - OROSházaGLAS