Széchenyi 2020

Különleges alkalmazások

Különleges alkalmazások
Az üveg tulajdonságai a fejlesztéseknek köszönhetően jelentősen javultak. Az anyag összetétel módosításainak eredményeként új színek kerültek a palettára, a színtelen üvegek fényáteresztése nőtt, megjelent a csökkentett vasoxid tartalmú, kristálytiszta üveg.

A speciális bevonatok alkalmazása új teret nyit az alkalmazásban, korábban elképzelhetetlennek tartott funkciókkal felruházva ezt a csodálatos anyagot. Néhány ezek közül: energia megtakarítást, ennek következtében környezetvédelmi hatást eredményező hővisszaverő üvegek, amelyek úgy a sütő- mint a hűtőiparban rendkívül népszerűvé váltak. A kettős funkcióval rendelkező, média felületként is működtethető üvegek többek közt a kereskedelmi központoknak kiváló lehetőséget biztosítanak a digitális technológia alkalmazására. A speciális lamináló fóliák kizuhanást megakadályozó tulajdonságot adnak az üvegkorlátoknak, statikai jellemzői képessé teszik az üveget tartószerkezetként történő alkalmazásra is.

Fejlesztési csoportunk folyamatosan dolgozik azon technológiák kidolgozásán, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy az említett tulajdonságok korszerű, a piac igényeit kielégítő késztermékekben jelenjenek meg.   

Copyright 2018 - OROSházaGLAS