Széchenyi 2020

Edzett biztonsági üveg

Edzett biztonsági üveg
Fokozott mechanikai vagy hőhatással járó igénybevétel esetén, és olyan helyeken kell alkalmazni, ahol balesetvédelmi szempontok miatt nem megengedhető a szilánkos törés.

A legtöbb forgalomban lévő alapüveg típus rendelhető edzett kivitelben is. A megfelelő üveg kiválasztásában szakembereink készséggel nyújtanak segítséget.

SichOr®: széles körben alkalmazott edzett üveg termék.

Keret nélküli üveg szerkezetek, portálok, korlát elemek, térelválasztók, bútor ajtók, asztal lapok, kandalló előtét üvegek, üvegpolcok, fürdőszoba berendezések (SanitOr®), tusoló kabinok, belsőtéri ajtók (DecodOr®), ajtó betétek, homlokzati üvegezések, másodlagos homlokzatok, utca bútorok, különböző közúti és vasúti járműüvegek. Csak néhány abból a rendkívül széles felhasználási lehetőségből, amelyre ezek az üvegek alkalmasak.

Hungaropan® SichOr, Hungaropan® Struktur szigetelőüveg elemeként is alkalmazható.

A spontán törés kockázatát csökkentő tulajdonság speciális hőkezelési eljárás eredménye. Ez a szolgáltatás is rendelhető.

A biztonsági előírások szigorodásának következtében bizonyos beépítési környezetben speciális követelmények vonatkoznak a laminált üvegekre. Ezeknek az üvegszerkezeteknek egyik alkotóeleme az ún. hőerősített üveg. Monolitikus formában nem számít biztonsági üvegnek, másik üveggel összeépítve válik azzá. Termékpalettánknak ez a fontos eleme is a biztonságot szolgálja.

Edzett biztonsági üvegek
Képek száma: 4 db
Copyright 2018 - OROSházaGLAS